Władek – prośba o dalszą pomoc – zbiórka zawieszona

Zwracamy się z serdeczną prośbą o dalszą pomoc dla Władka ze Stanisławowa. Władek niedawno skończył dwa lata. Od momentu gdy został podopiecznym fundacji, przeszedł już kurs rehabilitacji we Lwowie, a także ma już nowe ortezy – pomoc fundacji w pokryciu kosztów. Ponieważ chłopczyk po każdym kolejnym kursie wykazuje widoczną poprawę, mama dziecka byłaby wdzięczna za każde wsparcie, dzięki któremu Władek mógłby być w miarę możliwości regularnie rehabilitowany. Niestety, koszty są bardzo wysokie. Kolejny kurs przewidziany jest na początek maja – Zakarpacie, miejscowość Нижні Рівні – w ośrodku hipoterapii. Właśnie hipoterapia ma na dziecko bardzo pozytywny wpływ.  Przewidywany koszt to 8800 uah  – ok. 1250zł. Jak zazwyczaj – za każdą okazaną pomoc mama będzie wdzięczna niezmiernie.

25 kwiecień – 150zł / 29 kwiecień 250zł / 30 kwiecień 450zł  / 2 maj 650zł / 6 maj 680zł

Informacje 6 maj – wczoraj otrzymaliśmy informację od mamy chłopca – kilka dni temu Władkowi został założony gips na nóżkę – uraz podczas ćwiczeń w Stanisławowie; na zaplanowaną rehabilitację dziecko pojedzie po zdjęciu gipsu; zebrane środki przekażemy w momencie kiedy zostanie podjęta decyzja o terminie rehabilitacji na Zakarpaciu / 13 maj

Mama Władka napisała – Dnia 13 maja 2019 09:47 Леся Михайлишин </adres mailowy/> napisał(a): ,,Dzin dobry. Na zhal, poki co jestesmy w domu, na razi tylko zdjeli gips i bedziemy konsultowac kiedy mozna jechac na kurs. Jeszcze dwa tygodnia cwiczymy noszke. Jak tylko bede znala co nam zaleci terapeut, napisze. Pozdrawiam wszystkich. Lesia,,

Jedna myśl nt. „Władek – prośba o dalszą pomoc – zbiórka zawieszona”