Prośba o dalszą pomoc dla Milenki – rehabilitacja

rachunek kwiecień 2020

Zwracamy się z serdeczną prośbą  o dalszą pomoc dla Milenki Waszczyńskiej z Szepetówki. Milenka dwa razy w roku uczestniczy w 10-dniowym kursie rehabilitacji w lwowskim ,, Innovo,,. Kolejny kurs, a pierwszy w tym roku zaplanowany jest na koniec kwietnia. Koszt –  15 530 uah – ok. 2 580zł.

Sierpień Kolejny kurs rehabilitacji we Lwowie był zaplanowany na ten miesiąc jednak ze względu na wzrastającą liczbę zachorowań na Ukrainie, a także na brakującą kwotę na opłacenie rehabilitacji, mama przepisała Milenkę na kurs w październiku. Kwota, jaką udało się odłożyć mamie dziecka -250 zł, środki zebrane przez fundację – 1140zł, w sumie –  1390zł; koszt rehabilitacji – 2580zł. Mama dziewczynki będzie wdzięczna za każdą pomoc i jak napisała, będzie się starać jeszcze zaoszczędzić środki

Subkonto – styczeń 2020 – środki pozostałe z 2019 – 263 zł / 4 luty 333zł / 6 luty 633zł / 16 kwiecień 1133zł / 25 sierpień środki przekazane do Szepetówki 7 wrzesień 180zł / 16 wrzesień 280zł / 6 październik środki przekazane do Szepetówki; rehabilitacja we Lwowie – wcześniejszy termin / październik lwowskie Innovo obniżyło koszty rehabilitacji i zmieściły się one w sumie przekazanej przez fundację

Rehabilitacja październik – kurs rehabilitacji trwał 5 dni; już na początku pobytu w Innovo, rehabilitant zauważył, że Milenka zrobiła duże postępy w zachowaniu równowagi w siedzeniu, lepiej kontroluje tułów, samodzielnie pedałuje na ,,wielotrenażerku,,. Mama dziewczynki bardzo serdecznie dziękuje za przekazane wsparcie materialne, niezwykle dla nich pomocne.

Jedna myśl nt. „Prośba o dalszą pomoc dla Milenki – rehabilitacja”

1. Serdecznie dziękujemy Pani Aleksandrze Ziomek, Panu Dominikowi Matusiakowi, Ofiarodawcy, który pragnie pozostać anonimowy, Panu Marcinowi Rosołowskiemu, Panu Ireneuszowi Nieznańskiemu, Panu Maciejowi Kalińskiemu, Ofiarodawcy, który pragnie pozostać anonimowy, Pani Justynie Gondzik – za pomoc materialną, przekazaną na rzecz Milenki