Dalsza pomoc dla Paulinki i Włodzimierza

Zwracamy się z serdeczną prośbą o dalszą pomoc dla Włodzimierza Romanowa z Mościsk i Paulinki Zdybel z Szaróweczki

Dla Włodzimierza bardzo pomocna byłaby przystawka elektryczna – napęd – do wózka.  Jej koszt w Polsce – 5 tys zł. Ponieważ na subkoncie Włodka pozostały jeszcze niewykorzystane środki – 3222zł ( nasz podopieczny nie zdecydował się na skuter; przystawka jest bardziej wygodna ) – ośmielamy się zwrócić z prośbą o pomoc dla niego. Subkonto ,,Włodzimierz Romanow,,

przystawka

Subkonto 4 styczeń 100zł / 12 styczeń 200zł / 19 styczeń 430zł / 22 luty 460zł / 4 marzec 660zł

Kolejna rehabilitacja Paulinki – hipoterapia – zajęcia, które najbardziej rozwijają dziecko – została zaplanowana na 24 marzec w Połtawie; jej koszt to 18 700 uah – ok. 2700zł. Rodzice dziecka zwrócili się z prośbą do fundacji o choć częściową pomoc w pokryciu kosztów rehabilitacji, a każda będzie dla nich niezwykle ważna; również ta rodzina w związku z obecną sytuacją znalazła się w bardzo trudnym położeniu; subkonto ,,Paulina Zdybel,,

rachunek proforma

Subkonto 3 luty 130zł / 12 luty 230zł / 22 luty 260zł / 4 marzec 460zł

Jedna myśl nt. „Dalsza pomoc dla Paulinki i Włodzimierza”

1. Serdecznie dziękujemy Panu Piotrowi Młyńczakowi, Panu Witoldowi Kopeciowi – dwukrotnie, Panu Piotrowi Pleszczukowi, Panu Karolowi, Ofiarodawcy, który pragnie pozostać anonimowy, Pani Agacie Chróścickiej-Kreft, Pani Annie Dolacie za pomoc materialną, przekazaną na rzecz Paulinki i Włodzimierza