132. Pomoc dla pani Aliny – chirurgia naczyniowa, Lwów

73-letnia Alina Brzozowska-Hrycków ze Lwowa na początku września przeszła operację usunięcia żylaków – lewa noga. Do zabiegu pani Alina nie była w stanie samodzielnie chodzić nawet o kulach, próbując leczyć otwarte rany maścią. Stan pogorszył się na tyle, że konieczna była natychmiastowa operacja. Chora pożyczyła środki u znajomych, które jak najszybciej musi zwrócić. Koszt zabiegu i pobytu w szpitalu to ok. 6 500 uah – blisko 1000 pln, a emerytura pani Aliny to 1500 uah – ok. 210 pln. Konieczna jest również operacja drugiej nogi – cena taka sama. Chora nie ma możliwości zdobycia/pożyczenia kolejnej kwoty. Zwracamy się z serdeczną prośbą o wsparcie dla Polki ze Lwowa, a ewentualną pomoc prosimy kierować na konto fundacji z dopiskiem ,,Alina Brzozowska,,

3 myśli nt. „132. Pomoc dla pani Aliny – chirurgia naczyniowa, Lwów”

1. Serdecznie dziękujemy Ofiarodawcy, który pragnie pozostać anonimowy, Panu Krystianowi dwukrotnie, Panu Januszowi Kocembie, Panu Piotrowi Młyńczakowi, Ofiarodawcy, który pragnie pozostać anonimowy, Panu Arturowi Aksmanowi za pomoc materialną, przekazaną na rzecz pAliny