Władek Kamilewski – prośba o dalszą pomoc

Władek Kamilewski – http://fundacjamosinga.zgora.eu/?p=6917  jest wciąż rehabilitowany w Krakowie. Rehabilitacja przez pięć dni w tygodniu, jej koszt – 6-7 tys pln, zależnie od ilości godzin. Środki, jakimi dysponują Kamilewscy wystarczą do końca grudnia, na rehabilitację styczniową już nie mają, a pomocna będzie jakakolwiek kwota. Ojciec Władka pracuje w Krakowie, każdą – jak określił – wolną złotówkę odkładają na rehabilitację, na utrzymaniu jest jeszcze dwoje młodszych chłopców. Przez rok trwania rehabilitacji w Polsce, Władek zrobił ogromne postępy, ale by nie zaprzepaścić tego, co do tej pory udało się osiągnąć, potrzebne są jeszcze kolejne kursy  2 marzec 2018 – Władek rozpoczął w Krakowie kolejny kurs rehabilitacji, wciąż potrzebna jest pomoc; fundacja w części pokryła koszty poprzedniej rehabilitacji – 900zł /więcej we wpisie/; Serdecznie dziękujemy Wszystkim Ofiarodawcom, którzy wspierają Kamilewskich

Subkonta aktualizowane są we wpisach