Mila i Władek – prośba o dalszą pomoc

Zwracamy się z serdeczną prośbą, również w imieniu Liceum Polonijnego ,,Klasyk,, w Warszawie o dalszą pomoc dla Mili Skrypnik z Szepetówki – http://fundacjamosinga.zgora.eu/?p=4962 .By Mila mogła kontynuować naukę w Liceum / obecnie jest w trzeciej klasie / koniecznym jest opłacenie czesnego – 380 zł za miesiąc. W roku szkolnym 2017/ 2018 pokryto koszty czesnego za wrzesień i październik

Władek Kamilewski – http://fundacjamosinga.zgora.eu/?p=6917  jest wciąż rehabilitowany w Krakowie. Rehabilitacja przez pięc dni w tygodniu, jej koszt – 6-7 tys pln, zależnie od ilości godzin. Środki, jakimi dysponują Kamilewscy wystarczą do końca grudnia, na rehabilitację styczniową już nie mają, a pomocna będzie jakakolwiek kwota. Ojciec Władka pracuje w Krakowie, każdą – jak określił – wolną złotówkę odkładają na rehabilitację, na utrzymaniu jest jeszcze dwoje młodszych chłopców. Przez rok trwania rehabilitacji w Polsce, Władek zrobił ogromne postępy, ale by nie zaprzepaścic tego, co do tej pory udało się osiągnąć, potrzebne są jeszcze kolejne kursy

Subkonta aktualizowane są we wpisach