Dalsza pomoc dla Weroniki i Wandy

Zwracamy się z serdeczną prośbą o dalszą pomoc dla Weroniki Szkaraby z Szepetówki oraz Wandy Osipienko z Kijowa

Weronika

Dla Weroniki wciąż potrzebny jest lek Mestinon. Przekazujemy lekarstwo regularnie – każdorazowo kilka opakowań; koszt jednego opakowania w Polsce to ok. 120zł. Jeśli ktoś chciałby pomóc tejże podopiecznej, prosimy o wpłaty na konto fundacji z dopiskiem ,,Weronika,,

20 wrzesień – 100zł / 16 październik 400zł / 2 listopad 600zł / fundacja kupiła 2 opakowania mestinonu; stan subk 360zł

___________________________________________

Wanda

Wanda zwróciła się z serdeczną prośbą o pomoc w kupnie ortezy na stopy oraz specjalnego obuwia dla cukrzyków. Nasza podopieczna ma spore problemy z poruszaniem się, wysłaliśmy jej super wygodne buty, jednak i w takich nie da rady chodzić ( obuwie oddała innym potrzebującym ). Koszt ortezy – 2700 uah – ok. 320zł, koszt butów – ok. 290zł = 610zł. Jesli ktoś chciałby pomóc tejże podopiecznej, prosimy o wpłaty na konto fundacji z dopiskiem ,,Wanda,,

20 wrzesień – 135zł / 20 październik 300zł; środki przekazane

Jeden komentarz do “Dalsza pomoc dla Weroniki i Wandy”

1. Serdecznie dziękujemy Panu Pawłowi Kołkiewiczowi, Panu Piotrowi Młyńczakowi, Panu Krystianowi, Pani Helenie Żymalskiej za pomoc materialną, przekazaną na rzecz Weroniki i Wandy