Dalsza pomoc dla Haliny

Halina Wróbel ze Lwowa zwróciła się z prośbą do fundacji o pomoc w pokryciu kosztów kompleksowej rehabilitacji (masaże, fizjoterapia, itd), która w jej chorobie byłaby bardzo pomocna i uzupełniłaby leczenie farmakologiczne. Za całość ( dwa tygodnie procedur ) Halina musiałaby zapłacić w lwowskiej poliklinice ok. 1 tys zł; renta chorej wciąż taka sama 2500 uah – w obecnym kursie ok. 290zł; ceny leków rosną. Jeśli ktoś chciałby pomóc tejże podopiecznej, prosimy o wpłaty na konto fundacji z dopiskiem ,,Halina,,

Subkonto 9 październik 500zł / 17 październik 550zł / 22 październik koszt rehabilitacji w poliklinice został podniesiony do kwoty 1500zł – z dnia na dzień; Halina z rehabilitacji rezygnuje; zebrane koszty przekażemy w ratach na potrzebne leki – jest to prośba podopiecznej / 25 październik przekazano 250zł; stan subk 300zł / 3 listopad 400zł / 13 listopad 500zł  / 11 grudzień 850zł; przekazano 250zł; stan subk 600zł / 7 styczeń 2024 przekazano 200zł; stan subk 400zł / 14 luty przekazano 200zł; stan subk 200zł / 16 luty 1200zł / 1 marzec przekazano 600zł; stan subk 600zł / Halina podzieli rehabilitację na dwa kursy; za Pomoc bardzo serdecznie dziękuje

Jeden komentarz do “Dalsza pomoc dla Haliny”

1. Serdecznie dziękujemy Panu Maciejowi Kalińskiemu, Panu Adrianowi Muriasowi, Panu Krzysztofowi Komarowi, Pani Małgorzacie Tomczak, Panu Pawłowi Kołkiewiczowi, Panu Grzegorzowi Hutnikowi, Państwu Sylwii i Remigiuszowi Raczyńskim za pomoc materialną, przekazaną na rzecz Haliny